21.09.2019. – Sudjelovali smo na panelu o primjenama suvremenih tehnologija u zdravstvu pod nazivom “Doktore, jeste li možda robot” u sklopu ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju, gdje smo predstavili vlastiti razvojni projekt upravljanja procesima i konsolidacije zdravstvenih podataka u sklopu Eureka! projekta. #eureka #veridian #weekend12

18.07.2019. – S uspjehom smo završili proces implementacije ISO standarda u procese tvrtke i njene certifikacije po ISO9001, ISO13485 i ISO27001. Potencijal su prepoznali i u Hrvatskoj agenciji za malo i srednje poduzetništvo, te je u najvećem dijelu projekt subvencioniran iz europskih strukturnih i investicijskih fondova iz operativnog programa konkurentnost i kohezija.

>>>>>

29.03.2019. – Na 7. konferenciji “Budućnost je sada” imali smo priliku predstaviti naš koncept rješenja centralnog medicinskog repozitorija, to jest centralnog repozitorija medicinskih sadržaja potpomognutog funkcionalnošću potpomognute inteligencije.

>>>>>

15.01.2019. – Ponosni smo što Vas možemo izvjestiti da je JiveX Enterprise PACS rješenje našeg partnera Visus Health IT GmbH po ispitivanju organizacije KLAS proglašen najboljim PACS sustavom u Europi za 2019. godinu. Fokus anonimnog ispitivanja zadovoljstva korisnika je bio na kulturi, odanosti, učinkovitosti, proizvodu, odnosu i vrijednosti. Naši su nam korisnici dali ukupno izuzetno visokih 92,3 od mogućih 100 bodova, pogotovo ako se usporedi s prosjekom ocjena od 81,1 bod. Stoga smo izuzetno ponosni što i na našem tržištu sve više korisnika prepoznaje vrijednost JiveX Enterprise PACS sustava.

>>>>>

01.12.2018. – Specijalna bolnica Medico u Rijeci i Veridian Healhstream sklopili ugovor o isporuci naprednog integriranog RIS/PACS sustava čime se objedinjava radiološka djelatnost na svim lokacijama bolnice i uvodi integrirani imaging za potrebe svih korisnika. Implementacijom radiološkog informacijskog sustava i podsustava za arhiviranje i komunikaciju medicinskim sadržajima Specijalna bolnica Medico napravio je još jedan tehnološki iskorak u cilju osiguranja visoke kvalitete pruženih usluga.

15.10.2018. – Ponosni smo što što možemo objaviti da smo zajedno s našim slovenskim partnerom tvrtkom Part IT d.o.o. osvojili Eureka! natječaj pod pokroviteljstvom HAMAG-BICRO za inovacije i razvoj aplikativnog rješenja primjenjivog u zdravstvenom sustavu, a koji će se provoditi u narednim godinama.

27.03.2018. – Slavimo 25-godišnjicu poslovanja tvrtke Veridian Healthstream. Izuzetno smo ponosni na postignute rezultate i tržišni ugled koji smo svojim radom stekli. Danas smo prepoznati kao ozbiljni sudionik u medicinskoj informatici, kao sistem integrator i neovisni IT vendor.

Zahvaljujemo se ovim putem svojim klijentima i suradnicima na ukazanom povjerenju i podršci kroz protekle godine te se radujemo budućoj suradnji.