Vaš pouzdan partner u medicinskoj informatici

Rješenja

Naši partneri

Rješenja

Sva naša rješenja izrađena su po međunarodnim standardima i omogućuju potpunu integraciju u radne procese i informatičke ekosustave u cjelini, neovisno o njihovom profilu.
Saznajte više
Moderne zdravstvene ustanove koje ostvaruju svoj učinak i postižu pozitivne rezultate, kao profesionalno tako i u poslovanju, prepoznaju učinkovitost ulaganja u IT.
Saznajte više
Napretkom tehnologije u medicini stvoreni su mnogi informacijski sustavi i podsustavi, najčešće specijalizirani sustavi za snimanje i izvještavanje prilagođeni određenoj grani medicine.
Saznajte više
Klinički putevi predstavljaju pristup standardizaciji zdravstvene zaštite kako bi se podržala provedba kliničkih putova i protokola.
Saznajte više

O nama

Mi imamo ono što vama treba!

Tvrtka „Veridian Healthstream“ osnovana je 1993. u Zagrebu. Tvrtku čini grupa istaknutih stručnjaka primjenjivih specijalnosti u području informacijskih tehnologija, upravljanja poslovnim procesima, zdravstva i drugih imaging kompatibilnih tehnologija. Naša snaga je stručnost, samostalnost, nadahnutost i prilagodljivost. Specijalizirali smo se tijekom godina za razvoj projekata izmjene informacija u zdravstvu i prepoznati kao jedna od vodećih vlasnički upravljanih tvrtki usmjerenih prema zdravlju i poslovnim pravcima koje izravno utječu na ekonomičnost u sprezi s očuvanjem zdravlja u širem smislu. Koncentrirani smo za nove medicinske IT tehnologije spajajući najbolje proizvođače i razvojne centre na trenutnom tržištu, ulažući posebice interes na zadatke upravljanja, optimizacije i kontrole radnih procesa. Danas surađujemo s većim brojem tuzemnih i inozemnih partnera i imamo veliko iskustvo u kliničkoj radiologiji i teleradiologiji, patologiji, citologiji, histologiji, implementacijikliničkih smjernica i revizijskim sljedovima, nudeći ne samo proizvode, nego ikonzultantske usluge, planiranje, vođenje i nadzor projekata, usluge instalacije,implementacije i podrške našim korisnicima.
Reference

medavis RIS

Napredni radiološki informacijski sustav

medavis RIS optimizira radiološki tijek rada u cijelosti. U svakom koraku procesa, medavis RIS omogućuje namjenske funkcije i pristup svim potrebnim informacijama, što pridonosi jednostavnosti korištenja sustava. Pristup sveobuhvatnoj statistici i kontrolnim alatima omogućuje cjelovitu kontrolu i osigurava kvalitetu.

PROČITAJTE VIŠE

Visus JiveX Enterprise PACS

Integrirano snimanje

Bilo u liječničkoj ordinaciji ili u kliničkoj radiologiji, JiveX Enterprise PACS nudi učinkovita i svestrana rješenja za svaki scenarij. Fleksibilna sučelja, modularni dizajn i visoka skalabilnost omogućuju uspostavljanje prilagođenog sustava upravljanja slikom i podacima. Osim toga, opsežna DICOM podrška pruža mogućnost povezivanja s opremom bilo kojeg proizvođača i stvara potrebnu slobodu za ekonomičan rad.

PROČITAJTE VIŠE

mediCAD

Ortopedski modul

Najnovija verzija MediCAD® Classic — modula za planiranje ortopedskih operacija njemačkog proizvođača Hectec MediCAD GmbH — u novoj verziji usmjerena je na pojednostavljenje vašeg rada, tj. automatsko pozicioniranje tijekom planiranja operacije kuka, automatsko prepoznavanje osi bedrene kosti prilikom ofseta mjerenja ili automatsku sugestiju najčešće korištenih implantata iz baze podataka implantata.

PROČITAJTE VIŠE

Ziosoft

Napredna vizualizacija

Godinama poznata američka tvrtka Ziosoft nudi vrhunska rješenja kada su u pitanju alati za vizualne i analitičke probleme. Kao lider u području medicinskog snimanja nastoji riješiti složene probleme koji proizlaze iz složenih potreba u medicinskim istraživanjima i zdravstvu

PROČITAJTE VIŠE

Novosti

We are proud to announce that this year we are celebrating 30 years of Veridian Healthstream. The company was founded as a family business at the beginning of entrepreneurship in the Republic of Croatia in early 1993.

READ MORE

EU Projekti

Take a look at our recent projects.

Cardio AI - Umjetna inteligencija u kardiološkim kliničkim putovima (EUREKA E! 17120)

Ponosni smo što možemo objaviti da smo s uspjehom završili još jedan EUREKA projekt - CARDIO AI (E!17210) - sustav umjetne inteligencije uključene u kardiovaskularne integrirane kliničke puteve, zajednički s našim slovenskim partnerom ŽEJN Group d.o.o. iz uz potporu EU fondova kroz program EUREKA - innovation across borders.

CARDIO AI je inovativna platforma integrabilna u postojeće medicinske informacijske sustave koja pomaže u procesu donošenja dijagnostičkih i terapeutskih odluka kao dio kliničkog puta u kardiovaskularnom segmentu.

SAZNAJTE VIŠE
02.05.2024

Uspješno završen EU projekt "Internacionalizacija poslovanja"

Prepoznati kao dobar i stabilan partner, u razdoblju od 2019. do kraja 2022. realizirali smo EU projekt Internacionalizacija poslovanja predstavljajući se na međunarodnim konferencijama digitalne medicine, tijekom kojih smo se pojavili na ukupno pet važnih konferencija digitalne medicine u zemljama regije - Slovačkoj, Mađarskoj i Srbiji. Unatoč izazovima koje predstavlja pandemija COVID-19, uspjeli smo uspješno izvršiti postavljene zadatke i ispuniti postavljene ciljeve. Zahvaljujemo se HAMAG-BICRO, organizaciji EU i našim partnerima na povjerenju i podršci.

Još jedan europski projekt uspješno završen

Uspješno smo završili proces implementacije aplikacijskog softvera radi poboljšanja konkurentnosti i poslovne učinkovitosti, uvodeći tako visoku razinu kontrole ključnih procesa unutar tvrtke, od logistike, marketinga, prodaje, strateškog planiranja, upravljanja imovinom i proizvodnih procesa. Naš potencijal prepoznat je i u Hrvatskoj agenciji za malo i srednje poduzetništvo, a projekt je većim dijelom subvencioniran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

SAZNAJTE VIŠE
25.01.2021.

ISO9001, ISO13485 i ISO27001

Uspješno smo završili integraciju ISO standarda za procese tvrtke i zahtijevali smo certifikaciju ISO9001, ISO13485 i ISO27001. Naš potencijal primijetila je i Hrvatska agencija za mala i srednja poduzeća, a veći dio projekta subvencioniran je iz europskih strukturnih i investicijskih fondova kompetencija i kohezijskog okvirnog sustava

Javite nam se

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veridian Healthstream d.o.o.

Headquarters:
Ulica Majstora Radonje 14
10000 Zagreb
HR/Croatia
Development center:
Ulica Izidora Kršnjavoga 25
10000 Zagreb
HR/Croatia